Moldotrans Auto la Zilele Familiei Delphi Iasi

Duminica, 10 iunie, am fost prezenti la Zilele Familiei, eveniment organizat de fabrica Delphi din Iasi pentru angajati si familiile lor.

Modelele pe care le-am expus au fost Leon si Ibiza in diferite variante de echipare si motorizare, punctul de atractie fiind bineinteles exemplarul Leon Cupra R.

Pentru drive test am adus patru modele, doua Ibiza echipate cu motoarele 1.2 TDI 75CP in varianta Ecomotive, respectiv 1.4 MPI 85 CP. Celelalte doua modele au fost Leon, echipate cu unitatea 1.4 TSI 125 CP, respectiv 1.6 TDI 105 CP, tot in varianta Ecomotive.

Dintre aceste patru modele putem declara fara rezerve ca Leon-ul rosu 1.4 TSI a fost vedeta, dar nu putem spune ca celelalte trei modele au stat in parcare. Din contra. Cele peste 100 de teste efectuate reprezinta dovada.

La sfarsitul evenimentului am avut ocazia sa vizitam si noi fabrica. Multe despre aceasta vizita nu va vom spune, dar trebuie sa mentionam ca am ramas impresionati de organizare si curatenie, iar per total senzatiile traite au fost scoase din emisiunea How It`s Made de pe Discovery.

In rest, ne-am simtit bine alaturi de angajatii Delphi, si speram ca si reciproca este valabila. Daca nu ati reusit sa testati inca modelele mentionate, va asteptam la showroom pentru a va convinge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.