GALERIE FOTO: Noul SEAT Leon – Style, 1.6 TDI 105 CP

In urma cu doua luni, am publicat aici, pe blogul nostru, un set de fotografii cu noul SEAT Toledo. Numarul de like-uri si de vizitatori, ne-au convins ca v-au placut foarte mult, asa ca am decis sa scoatem cat mai repede cu putinta si noul SEAT Leon la o sedinta foto.

De data aceasta am abordat putin altfel lucrurile: am fotografiat masina in locatii diverse, de la cele urbane, intre cladiri mai noi si mai vechi, pana la cele in miscare sau in natura. In fotografii veti recunoaste locuri populare din Iasi, cum ar fi Cinematograful Republica, Muzeul Unirii, precum si Strada Lapusneanu in ansamblu. Prin fotografierea noului Leon in Iasi, am incercat sa aducem aceasta masina mai aproape de voi. Sa o vedeti deja integrata in viata voastra de zi cu zi, exact in locurile pe care le frecventati cel mai des. Speram sa reusim acest lucru!

Despre masina nu va vom prezenta detalii aici, pentru ca le puteti gasi in pagina dedicata de pe site-ul nostru. In schimb, va spunem foarte pe scurt, ca noul Leon este diferit de generatia precedenta din absolut toate punctele de vedere. Imbunatatirile sunt evidente, iar feedback-ul lasat de cei care au testat masina este 100% pozitiv. Mai mult, pentru a va convinge ca noul SEAT Leon este un hatchback de top, va asteptam, oricand doriti, la un drive test. Va puteti inscrie daca intrati pe www.moldotrans.ro si ne lasati cateva date in formularul dedicat.

Ne oprim cu povestitul aici, dar nu inainte de a-l felicita pe Bogdan Zaharia pentru fotografiile superbe. In continuare, lasam imaginile sa vorbeasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.