Avem un nou concurs pentru voi! Premiul: un weekend cu noul SEAT Leon.

SEAT Leon este o masina care de-a lungul vremii a trezit de foarte multe ori admiratie din partea pasionatilor de cai putere. De la cei care iubesc tuningul si pana la cei care apreciaza pur si simplu formele indraznete, cu totii au considerat modelul Leon ca fiind altceva in clasa compactelor.

La sfarsitul anului 2012, noul SEAT Leon a fost lansat la nivel international, in timp ce pe meleaguri romanesti a ajuns chiar la inceputul acestui an. Vorbim despre un model cu totul schimbat, atat ca platforma, cat si ca design. Practic, putem spune ca a inceput o noua era pentru producatorul spaniol!

De aproximativ o luna si jumatate, noul Leon a ajuns la showroom-ul Moldotrans Auto, unde asteapta sa fie testat si analizat de oricine doreste. Totusi, pentru ca multe persoane ne-au transmis ca le-ar face placere sa testeze noul SEAT Leon un timp mai indelungat, am decis sa organizam un concurs care are ca premiu un weekend intreg la volanul noului SEAT Leon.

Doritorii se pot inscrie foarte simplu pe pagina leon.moldotrans.ro/concurs, fiind necesari numai trei pasi. Castigatorul va fi anuntat in data de 30 aprilie 2013.

Tot in aceasta perioada, persoanele care vin la showroom-ul Moldotrans Auto, din soseaua Bucium, 11E si testeaza noul Leon, vor primi un cadou surpriza!

Asadar, ce mai asteptati?! Inscrieti-va si nu uitati sa va invitati si prietenii sa participe!

2 Comentarii

  • dragos
    09/04/2013 - 10:30 AM | Permalink

    mi se pare o masina super okei

    • blog_seat
      09/04/2013 - 11:23 AM | Permalink

      Si noi suntem de aceeasi parere. Ati reusit sa testati noul Leon?

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.