RABLA 2013: Un singur tichet, in valoarea de 6.500 de lei

UPDATE: Puteti afla toate detaliile despre program din ghidul de informatii publicat de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice. CLICK AICI

Detaliile programului RABLA 2013 au fost stabilite. Anul acesta, valoarea unui tichet va fi de 6.500 de lei, dar la achizitie va putea fi folosit un singur tichet, spre deosebire de anii trecuti cand valoarea era de 3.800 de lei, dar puteau fi folosite trei.

rabla 2013

Desi speculatiile spuneau ca tichetul nu va putea fi vandut, ministrul Rovana Plumb a anuntat ca aceasta va fi totusi transmisibil, deoarece nu toti cei care isi caseaza masinile vechi isi permit sa achizitioneze o masina noua. Lucru, de altfel, foarte evident.

In privinta bugetului, informatiile spun ca acesta va fi aproximativ egal cu cel de anul trecut, dar in niciun caz mai mare, deoarece din Fondul de Mediu va trebui sa fie restituita si vechea taxa auto catre cei care au castigat in instanta. De la inceputul anului, au fost returnati aproximativ 1 milion de euro, urmand ca pana 2013 se incheie sa mai fie restituiti aproape 1 miliard de lei.

Proiectul RABLA 2013 va fi supus in dezbatere publica in data de 15 aprilie, urmand ca dupa ce trece o saptamana sa intre in vigoare. Modul de desfasurare al programului va fi explicat prin intermediul unui ghid de finantare, care urmeaza sa fie publicat in curand.

Noi, la Moldotrans, ne pregatim deja pentru startul programului. Urmariti-ne cu atentie, pentru ca avem deja oferte interesante de finantare si discount-uri considerabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.