Primavara aduce reduceri nemaivazute! Acum e cel mai bun moment sa-ti iei un SEAT Leon.

Unii dintre voi poate deja ati aflat de promotia pe care o desfasuram in aceasta perioada. Totusi, pentru cei care ne urmaresc blogul dar inca nu stiu nimic despre reducerile nemaivazute, ne-am gandit ca ar fi bine sa scriem un articol in care sa explicam ce este atat de nemaivazut la ele!

Oferta SEAT Leon

Piata auto este plina de oferte si fiecare este prezentata ca fiind cea mai buna. Asadar, probabil ca v-ati saturat de aceasta sintagma si ati ajuns sa nu mai luati in seama prezentarile de acest fel. Pacat, pentru ca de data aceasta chiar merita sa fiti atenti pentru cateva minute, mai ales daca v-ati propus sa achizitionati o masina noua in perioada urmatoare! De ce suntem atat de siguri pe ceea ce zicem? Pentru ca discount-urile din aceasta promotie pornesc de la 2600 de euro si ajung pana la 4400 de euro! Mai mult, aceste discount-uri nu sunt conditionate de aproape nimic.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va alegeti o masina din stocul dedicat acestei actiuni, pe care il puteti accesa AICI. Aceasta este singura conditie pentru a va putea achizitiona un SEAT Leon foarte bine echipat, la un pret care de obicei l-ati fi platit pentru o versiune de baza.

Iar asta nu e tot! Pe langa discount-ul excelent pe care ti-l oferim noi, poti profita si de posibilitatea de achizitie prin programul Rabla 2015. Asadar, la reducerea deja existenta, se mai poate adauga un discount de 1450 de euro, care reprezinta valoarea unui tichet Rabla. O alta surpriza frumoasa veti avea daca alegeti un Leon echipat cu unitatea 1.2 TSI de 110 CP, pentru ca respecta normele de poluare Euro 6, ceea ce inseamna ca la valoarea voucher-ului se mai adauga si un eco-bonus in valoare de aproximativ 350 de euro. Astfel, reducerea totala devine atat de mare incat putem spune ca aceasta este cu siguranta cea mai buna oferta a momentului!

Va incurajam sa verificati stocul promotional si sa va alegeti versiunea care va satisface cel mai bine nevoile. Cat mai rapid, pentru ca oferta este limitata! Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Un comentariu

  • enea angelica
    19/04/2015 - 3:30 PM | Permalink

    Sunt interesată de achiziție unei noi masini prin programul rabla…aş dori ceva mai multe detalii..

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.