Termene si conditii

Termene si conditii de utilizare a site-ului blog.moldotrans.ro (denumit “site” in continuare).

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste termene si conditii de utilizare, va rugam sa nu utilizati si sa nu vizitati site-ul.

DESCRIEREA SERVICIILOR

blog.moldotrans.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ si nu garanteaza exactitatea lor, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea acestora pe site, toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

blog.moldotrans.ro nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web. blog.moldotrans.ro nu garanteaza in niciun fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. blog.moldotrans.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site. blog.moldotrans.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul prezentat pe acest site. blog.moldotrans.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate cu scop de informare, nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

blog.moldotrans.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI POLITICA FISIERELOR COOKIES

Utilizatorul este intotdeauna responsabil de respectarea cerintelor privind protectia datelor si a fisierelor cookies.

DREPTURI DE AUTOR

Daca se constata orice incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala a tertilor, in urma unei notificari, blog.moldotrans.ro va inlatura de indata tot continutul vizat.

INCHEIEREA ACORDULUI

blog.moldotrans.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenele, conditiile si politicile in orice moment, fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.