Motivele pentru care ne-am facut blog

Ne-am gandit ca primul articol pe blogul nostru ar fi indicat sa prezinte motivele pentru care l-am creat, si sa va spunem ce si cum dorim noi sa comunicam prin intermediul acestui canal.

Motivul principal pentru care exista acest blog este acela ca noi dorim sa ne apropiem de voi, actualii sau viitorii clienti, sau, de ce nu, fanii marcii spaniole. Vrem sa putem comunica intr-un mod mai prietenos, sa avem un spatiu unde ne putem desfasura mai liber.

Un alt motiv important este ca prin intermediul acestui blog vom putea produce informatie de calitate pentru voi. Va vom oferi cele mai noi stiri despre SEAT, alaturi de galerii foto si spoturi video.

Tot aici, pe blog, vom anunta evenimentele pe care le organizam sau la care participam, si dupa incheierea lor va vom spune cum a fost atmosfera si va vom arata fotografii.

Din cand in cand, ne propunem sa va aratam si ce oferte interesante mai avem, pentru ca daca ajungeti aici inseamna ca va intereseaza marca SEAT, deci este foarte posibil sa doriti si o masina.

Asadar, pe langa Facebook si Twitter, de astazi vom putea comunica si aici. Va garantam ca vom fi la fel de prompti si deschisi ca pana acum!

Un comentariu

  • un amic
    28/05/2012 - 3:34 PM | Permalink

    Foarte fain!

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.