Inca putin si ne vedem la Cupa Bloggerilor la Fotbal SEAT

Suntem atat de entuziasmati ca vom aduce bloggerii la noi acasa, incat am luat decizia sa mai publicam un articol inainte de eveniment. Acesta aduce cateva vesti bune si anumite lamuriri.

Prima veste buna este vremea, care conform prognozei meteo va fi numai buna de un fotbal. Speram ca nu ne mint meteorologii!

A doua veste buna este ca aproape toti invitatii au confirmat prezenta deja, dar mai avem totusi doua locuri libere. Asadar, primii doi bloggeri care lasa un comentariu aici sau in grupul „Bloggeri din Iasi” de pe Facebook, vin la fotbal cu noi.

A treia veste buna este ca am stabilit capitanii celor patru echipe: Catalin Baciu (Somnulescu), Bogdan Alupoaie (Epox), Adrian-Remus Mustatea (Sakin) si Pavel Arcana. Pe langa faptul ca acestia vor fi conducatorii echipelor, tot ei vor trage la sorti. Acum, cine va fi mai norocos va reusi sa traga cei mai buni oameni. Noi totusi speram ca vor avea toti noroc si echipele vor fi echilibrate.

In incheiere, deoarece multi dintre voi au intrebat unde se afla showroom-ul SEAT din Iasi, va lasam cateva explicatii si o harta: Soseaua Bucium 11E, dupa ce treceti pasarela spre Bucium mai mergeti 300 de metri, vis-a-vis de benzinaria Rompetrol. Va veti da seama destul de usor, pentru ca showroom-ul e mare iar sigla SEAT este prezenta. 🙂


View Moldotrans Auto – dealer SEAT in a larger map

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.