#1 – Noutati de la SEAT – Ibiza Facelift

Deoarece anul 2012 reprezinta pentru SEAT un an al noutatilor, am decis ca ar fi indicat sa vi le prezentam. Aceste noutati constau in primul rand in modificari operate asupra modelelor – facelift si modele noi – dar vorbim de schimbari si la nivelul directiei de comunicare sau al sloganului.

Totusi, pentru a nu va coplesi am impartit prezentarea in mai multe episoade. Acest prim episod are ca subiect facelift-ul aplicat modelului Ibiza. Am ales acest subiect deoarece aceasta este cea mai “veche” noutate, modelul aflandu-se deja in showroom de cateva saptamani.

O mare parte a lucrurilor schimbate (in bine spunem noi) pot fi observate foarte usor din fotografii. La exterior gasim o parte frontala radical schimbata, cu faruri care urmeaza noua directie de design a SEAT, grila fata este mai ingusta si este de tip “fagure”, iar spoilerul fata a luat o forma mai agresiva, subliniata de proiectoarele marite. Un lucru de efect sunt luminile de zi cu tehnologia LED, acestea schimband foarte mult in bine aspectul noului Ibiza.

Multe schimbari benefice gasim si in interior. Manerele de pe portiere au un plastic mai calitativ, fetele usilor sunt imbracate partial in material textil, manerele interioare de deschidere a usii sunt cromate, decoratiunile aeratoarelor sunt de asemenea cromate, iar pe versiunile de echipare superioare regasim si volanul imbracat in piele.

In final putem spune ca modificarile operate asupra modelului Ibiza erau absolut necesare si au transformat modelul de clasa mica intr-un concurent mai puternic.

Pentru a analiza indeaproape modelul va asteptam in showroom. Daca doriti un drive test cu SEAT Ibiza va puteti inscrie prin intermediul formularului de pe site. Ofertele curente le gasiti AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.