Programul RABLA 2012, suplimentat cu 30.000 de tichete

Inceputul de saptamana vine cu vesti bune atat pentu noi, cat si pentru voi. Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca programul RABLA 2012 va fi suplimentat cu un numar de 30.000 de tichete.

Programul va primi in prima faza 15.000 de tichete pana la sfarsitul lunii in curs, acestea urmand sa poata fi folosite de la 1 iulie. Urmatoarele 15.000 de tichete vor fi puse in circulatie abia dupa ce va fi facuta rectificarea bugetara, dar cert este ca vor exista intr-un final 30.000 de noi tichete. Valoarea acestor prime tichete este de 57 de milioane de lei.

Aceste tichete sunt absolut necesare, deoarece piata auto din Romania inca este foarte fragila, intreruperea programului insemnand o scadere a pietii. Pe langa acest lucru, suplimentarea programului ar trebui sa reduca si pretul de achizitie a unui tichet rabla de pe piata.

Ofertele care includ trei tichete le puteti vedea dand click AICI. Pentru discutii detaliate va asteptam in showroom-ul nostru din Soseaua Bucium nr. 11E.

Un comentariu

  • 22/08/2012 - 12:26 PM | Permalink

    Rablele pot fi mutate numai pe platforma, indiferent daca nu sunt functionale sau sunt functionale dar au fost radiate. Alte mijloace (cum ar fi sufele sau alte dispozitive de acest gen) au fost scoase in afara legii.

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.