Motorizarile care vor echipa noul SEAT Leon

In urma cu putin timp v-am aratat si primele fotografii cu noul SEAT Leon, dar in acel moment nu existau detalii despre gama de motoare care va fi disponibila odata cu lansarea masinii pe piata.

Aceste informatii au aparut intre timp si ne-am gandit ca ar fi indicat sa vi le facem cunoscute si voua.

Motorizarile care vor fi disponibile pentru noul Leon sunt destul de numeroase si satisfac atat cerintele clientilor care doresc o masina economica, cat si ale celor care doresc sportivitate din plin.

Gama de propulsoare va fi deschisa, daca ne referim la cele pe benzina, cu unitatea 1.2 TSI de 86 de cai putere, iar daca ne referim la diesel motorul de baza este un 1.6 TDI cu 90 de CP. Cele doua unitati mentionate vor fi disponibile si in versiuni mai puternice, de 105 CP (atat benzina cat si dieselul).

Restul propulsoarelor oferite de SEAT sunt: 1.4 TSI cu 122 CP, 1.8 TSI 180 CP si 2.0 TDI cu 150, respective 184 CP.

Bineinteles ca vor exista si versiuni mai puternice, dar despre acestea vom avea detalii cel mai probabil la putin timp de la lansarea variantei clasice.

Dupa cum v-am mai spus, noul SEAT Leon va fi lansat in toamna la Salonul Auto de la Paris, iar in showroom-uri va ajunge cel mai probabil la inceputul anului viitor.

Un comentariu

  • Ionut
    18/07/2012 - 3:50 PM | Permalink

    2.0 TDi 184Cp si de ce nu 1.8 TSi 180Cp, cine castiga oare diesel vs. benzina ?

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.