O seara Naiva alaturi de Olimpicii din Iasi

In data de 8 august vom lua parte la un eveniment inedit atat pentru noi, cat si pentru Iasi in general. La initiativa prietenilor de la Naive Iasi si Icar Tours, ne vom aduna la Cafeneaua Veche pentru a fi alaturi de niste oameni care ne fac sa fim mandri ca suntem romani si ieseni.

21 este numarul de olimpici care vor fi prezenti la eveniment, acestia urmand sa primeasca un tratament pe masura performantelor lor. Arcadia Hospital le ofera servicii si produse medicale, Club Moving ofera abonamente la piscina, Carturesti le va oferi pachete speciale, Fides Express asigura gustarile, Mobila Grande acorda trei scaune ergonomice cu suport lombar care vor fi trase la sorti, iar Gramma aduce vinul.

Si noi, bineinteles. Noi ne vom asigura ca olimpicii se bucura de siguranta si confort in timpul drumului de acasa pana la Cafeneaua Veche. Vom pune la dispozitie mai multe masini, Ibiza si Leon, cu tot cu sofer.

Pe termen lung ne propunem sa ne implicam mai mult in sustinerea acestor tineri care isi reprezinta tara la concursuri cu mandrie si se intorc intotdeauna cu rezultate remarcabile. Totusi, pana una-alta credem ca este important acest prim pas. Asadar, ne vedem astazi de la ora 19:00 la Cafeneaua Veche de pe strada Lapusneanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.