CONCLUZII: „Potriveste-ti stilul cu SEAT!”

Dupa cum probabil stiti deja, saptamana trecuta am fost foarte ocupati cu Saptamana SEAT, eveniment ce a stat sub sloganul „Potriveste-ti stilul cu SEAT!”. Nu a fost o saptamana foarte usoara pentru echipa SEAT din Iasi, dar efortul a meritat pentru ca reactiile primite din partea voastra, a publicului, au fost exclusiv pozitive.

Cel mai important lucru este acela ca am indraznit putin mai mult fata de restul. In general evenimentele de acest tip sunt foarte plictisitoare iar numarul de participanti este foarte mic.

Prima zi a evenimentului a fost dedicata exclusiv bloggerilor si presei din Iasi. Chiar daca ora putin ciudata a facut ca numarul participantilor sa nu fie foarte mare, cei care au reusit sa ajunga s-au simtit bine. Daca nu ne credeti puteti citi direct parerile lor (Ciprian, Adrian, Claudiu, Vali – prin bunavointa lui Catalin, Flacara Iasului). Ba mai mult, la sfarsitul articolului gasiti si un spot video care prezina prima zi a evenimentului. Traseul a fost unul suficient de lung incat sa reuseasca toti participantii sa testeze macar fiecare model, daca nu fiecare versiune. Am reusit acest lucru, numarul de masini testate de fiecare blogger si jurnalist fiind de cinci. Preferate au fost modelele Exeo si Altea XL.

A doua zi a fost impartita. In prima parte a zilei usile masinilor au fost deschise tututor doritorilor, in timp ce a doua parte a zilei a fost dedicata membrilor clubSEAT din Iasi. Baietii care au ajuns pe la noi au fost incantati de masini, preferatele lor fiind Exeo si Leon TSI. A, era sa uitam: tot in cea de-a doua zi am plimbat masinile prin Iasi timp de doua-trei ore. Am ajuns si la Iulius Mall, si la Palas, si pe Stefan, si la UAIC, si in CUG II, si in Tatarasi. In sfarsit, ne oprim din enumerat pentru ca am reusit sa ajungem cam in orice colt al Iasului.

In zilele trei, patru si cinci am avut portile deschise pentru toata lumea. Si in aceste trei zile am scos masinile in oras. Tot cate doua-trei ore. La cate priviri am reusit sa atragem, daca s-ar face un sondaj suntem siguri ca popularitatea noastra a crescut destul de mult.

Ultima zi, adica a sasea, a fost dedicata persoanelor juridice si clientilor care au cumparat flote sau care isi doresc sa cumpere. A fost probabil una dintre cele mai serioase dintre cele sase zile de teste, deoarece acest tip de client are alte asteptari de la o masina. Doza de fun este mai putin importanta, avand prioritate raportul pret-dotari, costul unei revizii si alte lucruri pragmatice.

A fost o saptamana grea dar frumoasa, plina de aventuri pentru echipa SEAT din Iasi si nu in ultimul rand, plina de rasfat pentru clientii nostri. Voi ati reusit sa ajungeti? Daca nu, din ce v-am povestit aici cum vi se pare ca a fost?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.