SEAT Alhambra, Leon si Ibiza, premiate de Auto Motor und Sport

216.000 de cititori ai revistei germane Auto Motor un Sport au votat cele mai bune masini ale anului 2013. Pentru a treia oara la rand, SEAT Alhambra a fost ales cel mai bun van din import. 

Pe langa Alhambra, au mai fost premiate si alte doua modele SEAT: noul Leon si Ibiza. Aceste doua modele au urcat, bineinteles, pe podium, obtinand locul trei. Totusi, trebuie sa mentionam ca noul Leon se vinde in Germania abia de cateva saptamani, asadar un loc trei inseamna foarte mult.

Matthias Rabe, membru al consiliului de conducere si vicepresedinte al departamantului de dezvoltare si cercetare al SEAT, a declarat: „Castigarea acestui premiu de trei ori la rand, demonstreaza superioritatea lui Alhambra. SEAT a castigat datorita calitatii excelente si a flexibilitatii sporite. Bineinteles, printre elementele decisive care au dus la obtinerea premiilor, se afla si pretul foarte competitiv.”

Anul acesta, publicul a putut alege intre 373 de modele organizate in zece categorii. Numarul total al persoanelor care au votat a fost de 216.000, nationalitatile fiind in numar de 17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.