Programul Rabla 2013 a fost prelungit

oferta SEAT IbizaAdministratia Fondului pentru Mediu a anuntat ca programul Rabla 2013 a fost suplimentat cu un numar de 3000 de vouchere. Conform site-ului institutiei, distribuirea tichetelor valorice a inceput ieri, 14 noiembrie 2013.

Anuntul referitor la emiterea a 3000 de tichete, a fost facut de Ministerul Mediului la inceputul acestei saptamani si ar trebui sa reprezinte un ajutor pentru piata auto, care la sfarsit de an inregistreaza scaderi simtitoare in comparatie cu anul trecut. Totusi, dat fiind timpul nu foarte lung pana anul 2013 se incheie, efectele acestei suplimentari cel mai probabil nu vor fi simtitoare cu adevarat, dar noi speram ca vom reusi sa facilitam achizitia unui autoturism nou de catre clientii care inca nu erau pregatiti sa incheie tranzactia.

De mentionat ca, cele 3000 de vouchere care urmeaza sa fie emise zilele acestea sunt dedicate doar persoanelor fizice, deci clientii PJ nu vor putea beneficia de aceasta suplimentare. Totusi, cu ajutorul discount-urilor pe care le oferim in acest moment, putem ajunge la un pret foarte competitiv.

Un alt avantaj al programului Rabla 2013 este posibilitatea de a primi un eco bonus in valoare de 500 de lei (pe langa valoarea de 6500 de lei a tichetului) in cazul in care masina achizitionata are o motorizare Euro 6 sau cu emisii de CO2  mai mici de 100 de g/km. In gama noastra gasiti modele care sa se incadreze, cum ar fi noul Leon echipat cu unitatea 1.8 TSI (Euro 6) sau Ibiza 1.2 TDI in varianta standard (99 g/km) sau Ecomotive (88 g/km).

Nu uitati ca, pe langa faptul ca puteti achizitiona masini de la noi cu avantajele oferite de program, avem si o finantare speciala dedicata achizitiei prin Rabla 2013, care consta intr-un bonus financiar de 3% si dobanzi promotionale de 6.99% la Euro si 8.95% la Lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.