Programul Rabla continua si in 2016. Valoarea tichetului ramane neschimbata.

programul-rabla-2016Chiar daca inca nu este un proiect lansat, iar bugetul nu a fost inca stabilit, din informatiile primite la inceput de an de la Ministerul Mediului, avem confirmarea ca vom avea un program Rabla si in 2016.

Conform declaratiilor ministrului Mediului, Cristiana Pasca-Palmer, programul Rabla 2016 va exista: „Programul Rabla va continua si in acest an. Nu avem inca un buget pentru Rabla, dar cu siguranta va exista. Prevedem ca programul sa continue asa cum a fost”.

In principiu, coordonatele vor fi aceleasi din 2015: valoarea primei de casare va fi in valoare de 6500 de lei, in cazul in care autovehiculul achiztionat are emisii de CO2 sub 100 de g/km se ofera un bonus in valoare de 750 de lei, iar daca masina este hibrida sau electrica, se mai adauga o sustinere din partea statului in valoare de 1500, respectiv 2500 de lei.

Anul trecut, numarul tichetelor pentru persoanele fizice a fost de 20.000, in timp ce persoanele juridice au avut la dispozitie 5000 de vouchere. Tinand cont de faptul ca programul Rabla este singurul program guvernamental pentru sustinerea industriei auto care chiar a functionat, speram ca promisiunile facute se vor concretiza cat de curand.

Daca doresti sa fii la curent cu noutatile legate de PROGRAMUL RABLA 2016, te rugam sa ne trimiti un email cu datele tale de contact, pentru a-ti trimite toate informatiile in timp util.

Sursa: Automarket

Un comentariu

  • neguțu
    22/01/2016 - 4:20 AM | Permalink

    Mă interesează cumpărarea unui autoturism.

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.